Sustainable

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten. Dit doen wij allereerst omdat we het ontzettend gaaf vinden om de ontwikkelingen van onze klanten te volgen. Daarnaast is het een stuk effectiever om langer met elkaar in zee te gaan. Zodra de doelen zijn bepaald en de strategie is uitgezet, is het een kwestie van structureel doorpakken. We weten allemaal dat de online marketing wereld heel snel veranderd. Werken aan je website en je online kanalen is dan ook een continu proces. Én een proces waar wij je met heel veel plezier bij ondersteunen.

Wat sustainable nog meer voor ons betekent? Niet ten koste van andere belangen en met zo min mogelijk verspilling. Wat we hiermee bedoelen is dat we, wat kansen betreft, in overvloed denken. Hierbij concentreren we ons vooral op de beste versie van onszelf worden. Wat betreft verspilling: wij zijn ons er als geen ander van bewust dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden. Én dat er daar twee voor terug moeten komen. Hoe denk jij over sustainability?

Integer

Integriteit. Misschien wel de meest genoemde kernwaarden binnen bedrijven. Én terecht. Integriteit begint bij ons met heldere communicatie. Wij doen geen valse beloftes, onze verwachtingen spreken we eerlijk uit en onze afspraken komen we altijd na. Dit zijn voor ons vanzelfsprekendheden. Wat je van ons nog meer mag verwachten? Een strategisch online partner die meedenkt, transparant is en zorgvuldig omgaat met gegevens.

Positive

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous. Naast dat positiviteit heel veel leuker is dan negativiteit, brengt het ons ook heel veel verder. Ken jij de impact van het woordje ‘nog’ al? Lees hier het verschil: “Ik kan het niet” of “Ik kan het nog niet”. Bizar, hè? Een positieve mindset, uitstraling of benadering straalt vertrouwen en kracht uit; misschien wel het grootste geheime recept voor aantrekkingskracht. Hoe stel jij je op tegenover klanten, leveranciers en concullega’s?

Contact

Hartstikke leuk dat je deze blog hebt gelezen. Is jouw organisatie op zoek naar een online marketing bureau dat impact kan maken? Én sluiten jullie kernwaarden aan bij die van ons? Dan komen wij graag met je in contact. Pak de telefoon of laat een berichtje achter. Wie weet boeken we over een paar weken al mooie resultaten.

Sharing is caring

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op whatsapp

Waarom Online Marketing Held?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.