Conversie verhoging

De bezoekers stromen binnen maar de verkoop blijft achterwegen. In praktijk helaas vaak de realiteit. Bij conversie optimalisatie richten wij jouw website zo in dat er meer doelen (conversies) worden behaald met hetzelfde aantal bezoekers.

Haal meer uit je website

Benieuwd naar de prestaties van jouw website? Weten of je doelen wel efficiënt bereikt worden? Met onder andere Google Analytics en Hotjar meten we het gedrag van jouw websitebezoekers. Wij optimaliseren je website voor de doelstellingen die jij gesteld hebt. Enkele aspecten waar je aan kan denken bij conversie optimalisatie zijn: plaats en frequentie van de call-to-action, gebruik- en leesgemak, routing van pagina’s of mogelijke afleidingen.

Landingspagina’s optimaliseren

Trek je al bezoekers aan via lead magnets / gratis weggevers? Of ben je dit van om te gaan doen met bijvoorbeeld een online campagne? Zorg dan voor een goed converterende landingspagina. Kleine veranderingen kunnen vaak al grote impact hebben op het conversiepercentage, dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je veel budget kan besparen. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van een super converterende landingspagina.

Waarom wij helden zijn in conversie optimalisatie

Wij zijn groot fan van neuromarketing. Ons onbewustzijn heeft veel meer impact op onze keuzes en gedragingen dan wij in werkelijkheid denken. Online Marketing Held heeft meerdere trainingen gevolgd in neuropsychologie en NLP (Neuro linguïstisch programmeren). Veel hiervan zien wij dagelijks terug in onze werkzaamheden met conversie optimalisatie.

Wil je ontdekken hoe conversie optimalisatie kan helpen met het laten groeien van jouw organisatie? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we jouw doelen verder bespreken.

Google Analytics

Contactformulier

Heb je een vraag over online marketing? Wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij reageren binnen 24 uur.

Direct naar

Waarom OMH?

Vraag een gratis webscan aan

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Jean-Paul

Online Marketing Held

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top

Vergeet je gratis conversie optimalisatie checklist niet aan te vragen

Voortaan meer conversie met hetzelfde aantal bezoekers. Laat deze kans niet liggen.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.