Conversie verhoging

De bezoekers stromen binnen maar de verkoop blijft achterwegen. In praktijk helaas vaak de realiteit. Bij conversie optimalisatie richten wij jouw website zo in dat er meer doelen (conversies) worden behaald met hetzelfde aantal bezoekers.

Haal meer uit je website

Benieuwd naar de prestaties van jouw website? Weten of je doelen wel efficiënt bereikt worden? Met onder andere Google Analytics en Hotjar meten we het gedrag van jouw websitebezoekers. Wij optimaliseren je website voor de doelstellingen die jij gesteld hebt. Enkele aspecten waar je aan kan denken bij conversie optimalisatie zijn: plaats en frequentie van de call-to-action, gebruik- en leesgemak, routing van pagina’s of mogelijke afleidingen bij het afrekenen.

Opmerking: ik ben groot fan van neuromarketing. Ons onbewustzijn heeft veel meer impact op onze keuzes en gedragingen dan wij in werkelijkheid denken. Ik heb het geluk gehad een NLP (Neurolinguïstisch programmeren) cursus te hebben mogen volgen, veel hiervan zie ik terug in mijn werk met conversie optimalisatie.

Benieuwd naar wat conversie verhoging voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Google Analytics

Direct naar

Waarom OMH?

Vraag een gratis webscan aan.

Over Jean-Paul

Jean-Paul ondersteunt ondernemers met het verhogen van hun online vindbaarheid en conversie optimalisatie, zodat ze een grotere impact hebben in hun branche, waardoor ze met meer plezier en vrijheid kunnen ondernemen.

Daarnaast houdt Jean-Paul van verre afstanden lopen, reizen en filosoferen. Hij is verslaafd aan ontwikkeling en hij wordt vrolijk van lijstjes, schema’s en nieuwe uitdagingen. Lees meer over Jean-Paul..

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK 71840877

BTW NL228170722B01

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held