Website en online marketing diensten

Een nieuwe website ontwikkelen, hogere conversies behalen of meer bezoekers aantrekken. Dit zijn de expertises van Online Marketing Held. Hoe wij dat doen? Bekijk hier onze werkwijze. Voor meer informatie over onze diensten; klik op een van de pijltjes hier onder.

Web development

Een nieuwe website waar je resultaat mee boekt. Websites bij Online Marketing Held zijn op maat gemaakt, mobile responsive, makkelijk aanpasbaar, SEO geoptimaliseerd en geïntegreerd met diverse systemen. Bekijk de pakketten.

Conversie verhoging

Denken vanuit het brein van de bezoeker, om er vervolgens een klant van te maken. Je website is geen visitekaartje maar een middel om resultaat mee te boeken. Lees meer over hoe Online Marketing Held dit mogelijk maakt.

Zoekmachine optimalisatie

Hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen zorgt voor meer website bezoekers. Online Marketing Held heeft de tools en de kennis in huis om dit te bewerkstelligen.

Zoekmachine adverteren

Snel bovenaan in Google onder de zoekwoorden waarin jij gevonden wil worden? Zoekmachine advertenties maken dit mogelijk. Bekijk wat er nog meer allemaal mogelijk is met Google ads.

Social media adverteren

Wek aandacht op bij je doelgroep. Social media kanalen bieden de mogelijkheid doelgroepen zeer specifiek te targeten. Lees meer over de kanalen die Online Marketing Held ter beschikking stelt.

Een-op-een training

Liever minder afhankelijk? In twee dagdelen leer je alle basisfunctionaliteiten van WordPress en je wordt meegenomen in de Google Search Console tools. Na deze dag weet jij waar je kijken moet en ben je niet bang om met je eigen website aan de slag te gaan.​

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK 71840877

BTW NL228170722B01

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held