WordPress en Google Search Console

Wil je minder afhankelijk zijn? Wil je in staat zijn zelf je pagina’s aan te passen, blogs toe te voegen of je website statistieken af te lezen? Dan is de een-op-een training de perfecte oplossing. In twee dagdelen leer je alle basisfunctionaliteiten van WordPress en je wordt meegenomen in de Google Search Console tools. Na deze dag weet jij waar je kijken moet en ben je niet bang om met je eigen website aan de slag te gaan.

Over WordPress

WordPress is wereldwijd het meest populaire content management systeem (CMS). Steeds meer bedrijven stappen over naar WordPress vanwege het gebruik gemak en de functionaliteiten die het systeem biedt. Niet gek dus dat ook steeds meer mensen met WordPress willen leren werken.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die de basisfunctionaliteiten van WordPress onder de knie wil krijgen en meer uit zijn website wil halen met de tools van Google Search Console. Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Na deze training kan jij:

  • Een blog aanmaken en beheren
  • Het menu aanpassen
  • Een pagina toevoegen, verwijderen of wijzigen
  • Omgaan met secties en widgets
  • Je huisstijl, lettertype of kleurgebruik aanpassen
  • Foto's en video's toevoegen aan je blog of pagina
  • Werken met hyperlinks binnen pagina's
  • De basis van Google Analytics begrijpen
  • De juiste zoekwoorden vinden voor jouw teksten
  • Je URL's optimaliseren

Wil je iets leren wat hier nog niet tussen staat? No worries. Online Marketing Held beschikt over voldoende kennis om je ook te kunnen ondersteunen in andere WordPress aspecten of Google Search Console tools.

Praktische informatie

De training bedraagt €650,- (exclusief BTW). Reiskosten, reistijd, voorbereiding en de intake zijn hierbij inbegrepen. De training is opgedeeld in twee dagdelen van ieder vier uur. De training vindt uitsluitend op locatie plaats.

WordPress en Google Search Console training iets voor jou? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Heb je een vraag over online marketing? Wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij reageren binnen 24 uur.

Direct naar

Wil je meer weten?

Over Jean-Paul

Jean-Paul ondersteunt ondernemers met het verhogen van hun online vindbaarheid en conversie optimalisatie, zodat ze een grotere impact hebben in hun branche, waardoor ze met meer plezier en vrijheid kunnen ondernemen.

Daarnaast houdt Jean-Paul van verre afstanden lopen, reizen en filosoferen. Hij is verslaafd aan ontwikkeling en hij wordt vrolijk van lijstjes, schema’s en nieuwe uitdagingen. Lees meer over Jean-Paul..

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK 71840877

BTW NL228170722B01

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held