Google Ads (Adwords) bureau

Wil je snel meer potentiële leads naar je website trekken? Dan biedt Google Ads (opvolger Google Adwords) een goede uitkomst. Waar SEO een langetermijnstrategie kent, ben je in staat om met SEA (Search Engine Advertising) snel resultaat te boeken. Mits je weet wat je doet. Dagelijks gaan er duizenden euro’s aan budget verloren door advertenties die niet relevant verkeer aantrekken. Dat wil jij voorkomen, toch?

Kansen zien en benutten

Dat veel mensen denken dat Google Ads duur is, is niet gek. Een goede Google Ads campagne kent geavanceerde instellingen en daarnaast is de concurrentie op sommige zoekwoorden hoog. Wij beginnen daarom altijd met een zoekwoordenonderzoek. Zo ontdekken wij welke zoekwoorden een hoog zoekvolume hebben en welke zoekwoorden interessant zijn om tegen te concurreren; dit verlaagt de CPC (Cost Per Click).

SEA campagne zoekwoorden funnel

ROI (Return On Investment) centraal

Een lage CPC is mooi meegenomen. Echter draait het uiteraard om de Return On Investment. Wij realiseren een hoge ROI door advertenties te maken die kwalitatieve bezoekers aantrekken. Er zeker van zijn dat je niet teveel betaalt? Vaak kan je je maximale CPC (Cost Per Click) van te voren al berekenen door na te gaan hoeveel bezoekers er gemiddeld converteren in leads. Uiteraard helpen we je ook graag bij het maken van converterende landingspagina’s.

SEA campagne optimalisatie

Door Google gecertificeerd

Wij zijn met trots door Google gecertificeerd op de onderdelen: Search, Display en Mobile. Hiermee voldoen wij aan de laatste strenge kwaliteitsrichtlijnen van Google. Uiteraard blijven wij ons ontwikkelen door de laatste trends goed in de gaten te houden.

Wil je ontdekken hoe Goolge Ads kan helpen met het laten groeien van jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

Contactformulier

Heb je een vraag over online marketing? Wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij reageren binnen 24 uur.

Direct naar

Waarom OMH?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Jean-Paul

Online Marketing Held

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Krijg de gratis Google Ads checklist nu in je inbox

Vergeet je gratis Google Ads checklist niet aan te vragen

Met deze checklist heb je in één overzicht alle periodieke optimalisaties die een ‘must’ zijn om door te voeren

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.