LinkedIn Adverteren

Adverteren op LinkedIn is een uitstekende manier voor het genereren van kwalitatieve leads. Daarnaast is het een effectief middel voor retargeting. LinkedIn heeft de targeting mogelijkheden recent uitgebreid wat het in onze ogen dé tool maakt voor B2B leadgeneratie in 2019.

Je bent niet de enige

Veel bedrijven worstelen met het creëren van een goede LinkedIn strategie. Ze willen er wel wat mee doen maar een duidelijk doel en plan ontbreekt. Én als dit eenmaal aanwezig is dan ontbreekt de kennis om ook daadwerkelijk winstgevende advertenties te creëren, of het commitment valt weg na 3 weken. Herkenbaar? Geen zorgen. Wij zijn er om hier verandering in te brengen.

LinkedIn is dé tool voor account based marketing

LinkedIn is niet altijd winstgevend. De kosten per klik liggen hoger dan bij andere social media platformen. Maar als jouw bedrijf opereert in de B2B sector en klanten bedient met een hoge customer lifetime value? Dan mag je LinkedIn adverteren absoluut niet links laten liggen. In tegenstelling tot Facebook kan er namelijk heel specifiek getarget worden op bedrijf, bedrijfsgrootte, sector functietitel, jaren ervaring, beslissingsbevoegdheid en combinaties daartussen. Je kan je de kracht hiervan voorstellen. Uiteraard is het voorschotelen van één advertentie niet genoeg. Een lead moet warm worden gehouden en op het juiste moment worden doorgegeven aan sales. Geen zorgen. Wij denken dit proces met je mee uit. Én gelukkig kan het merendeel kan geautomatiseerd worden door marketing automation.
 

LinkedIn advertising uitbesteden aan Online Marketing Held

LinkedIn adverteren uitbesteden? Wij gaan graag met je aan de slag. Voor het creëren van een goede LinkedIn strategie beginnen we met het in kaart brengen van de persona’s (klantprofielen). Op deze manier kunnen we jouw doelgroep heel gericht aanspreken. Zo weet je zeker dat de gepubliceerde content op LinkedIn ook gelezen/aangevraagd wordt.

Maar uiteraard wil je meer dan dat. Je wilt dat je bezoekers de interactie met je bedrijf aangaan. Én nog liever dat ze klant worden. Wij hebben ruimschootse ervaring met LinkedIn adverteren binnen de B2B sector. Wij weten hoe we effectieve campagnes moeten bouwen zodat jouw bedrijf resultaten gaat halen met LinkedIn.

Zo pakken we jouw LinkedIn strategie aan

  • Wij vertalen jouw doelstellingen naar een werkende LinkedIn strategie.
  • In samenwerking met jou creëren we content.
  • Daarnaast maken we pakkende leadmagnets (e-books, whitepapers, infographics etc.) én converterende landingspagina’s (men zal namelijk niet meteen tot koop overgaan bij het zien van een advertentie).
  • Wij monitoren jouw social media campagne constant en brengen waar nodig aanpassingen aan.
  • Afhankelijk van je doel zorgen we voor meer naamsbekendheid, meer kwalitatieve leads en/of een betere positionering.

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Martijn Klerks
Directeur Huren Costa Blanca
Lees verder
"Al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk zou zijn met online marketing. Deze jongens hebben kennis over hun vakgebied en ze schakelen snel."
Nienke Hessens
Marketing medewerkster
Lees verder
"Ze weten altijd drie stappen verder te denken. Dat maakt ze zo goed. Ook de maandelijkse belafspraak en rapportages zijn prettig, zo blijven we altijd op de hoogte van de resultaten."
Bart Staten
Marketing Manager
Lees verder
"Na het met meerdere bureau's te hebben geprobeerd, zijn we blij dat we eindelijk een goede samenwerking hebben gevonden. De communicatie met Online Marketing Held verloopt fijn en ze komen hun beloftes na."

Contactformulier

Heb je een vraag over online marketing? Wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij reageren binnen 24 uur.

Direct naar

Waarom OMH?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Jean-Paul

Online Marketing Held

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.