Marketing Automation

Aan de slag met marketing automation? Zoek dan een marketing automation bureau dat bij je past. Online Marketing Held is hét marketing autoation bureau voor de B2B sector.

Wij begrijpen je

Je wilt efficiënter werken en een constante stroom aan hoogwaardige leads binnenkrijgen. Je hebt alleen geen idee hoe. Je verdwaalt in het aantal tools. Of je hebt er geen tijd voor. Herkenbaar probleem? Zonde, want als je de juiste tools gebruikt en deze goed inricht dan bespaar je een hoop tijd en geld. Én het leukste van allemaal: je gaat automatisch meer klanten genereren.

Onze aanvliegroute

Afhankelijk van het proces en de gebruikte tools heeft iedere organisatie zijn eigen aanvliegroute nodig. We beginnen met kijken wat het meeste aandacht nodig heeft en waar de meeste potentie ligt. Om langetermijngroei te realiseren moet namelijk alles op orde zijn. Dit ‘alles’ hebben we opgedeeld in vier pilaren: idee (strategie), platform (website), traffic (Google en social) en conversie (sales). Op de afbeelding hieronder zie je hoe de online marketing machine in zijn werk gaat.

Een gemiste kans voor veel B2B organisaties is dat zij geen duidelijke ‘funnel’ hebben. Ze begrijpen niet goed de reis die hun doelgroep aflegt voordat zij ergens klant worden. Met marketing automation kan dit proces inzichtelijk gemaakt worden. Wij werken met de beste tools en software om voor jou het maximale resultaat te kunnen halen.

Resultaat

  • Efficiëntie: handmatig werk is verleden tijd
  • Gesegmenteerde en geautomatiseerde e-mail flows
  • Onderscheid in 'goede' en 'slechte' leads
  • Beter opvolgen van leads: juiste boodschap op het juiste kanaal op het juiste moment aan de juiste persoon
  • Goede retargeting: verlies geen potentiële klanten gedurende het proces
Martijn Klerks
Directeur Huren Costa Blanca
Lees verder
"Al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk zou zijn met online marketing. Deze jongens hebben kennis over hun vakgebied en ze schakelen snel."
Nienke Hessens
Marketing medewerkster
Lees verder
"Ze weten altijd drie stappen verder te denken. Dat maakt ze zo goed. Ook de maandelijkse belafspraak en rapportages zijn prettig, zo blijven we altijd op de hoogte van de resultaten."
Bart Staten
Marketing Manager
Lees verder
"Na het met meerdere bureau's te hebben geprobeerd, zijn we blij dat we eindelijk een goede samenwerking hebben gevonden. De communicatie met Online Marketing Held verloopt fijn en ze komen hun beloftes na."

Langdurige samenwerking

Duurzame impact maken met marketing automation lukt alleen met een goede strategie, veel effort en een uitstekende inrichting. Het is een proces van experimenteren, leren en optimaliseren. Daarom geloven we in langdurige samenwerking. Op die manier leren we jullie organisatie, doelen en uitdagingen het beste kennen en kunnen we meer bijdragen aan groeidoelstellingen. Om dit te realiseren werken we vanuit ‘online partnerships’. Hierin staat een team aan marketing automation specialisten voor je klaar om de gestelde doelstellingen te bereiken.

Vrijblijvende consult?

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact om te ontdekken of we een goede ‘fit’ zijn. Vraag een gratis en vrijblijvende consult aan waarin we jouw doelen verder bespreken.

Contactformulier

Heb je een vraag over online marketing? Wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij reageren binnen 24 uur.

Direct naar

Waarom OMH?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Jean-Paul

Online Marketing Held

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.