Sustainable

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten. Dit doen wij allereerst omdat we het ontzettend gaaf vinden om de ontwikkelingen van onze klanten te volgen. Daarnaast is het een stuk effectiever om langer met elkaar in zee te gaan. Zodra de doelen zijn bepaald en de strategie is uitgezet, is het een kwestie van iteratief doorpakken. We weten allemaal dat de online marketing wereld heel snel veranderd. Werken aan je website en je online kanalen is dan ook een continu proces, een proces waar wij je met heel veel plezier bij ondersteunen. Wat sustainable nog meer voor ons betekent? Niet ten koste van andere belangen. Wij denken in overvloed. Én wij concentreren ons vooral op de beste versie van onszelf worden. Hoe denk jij over sustainability?

Integer

Integriteit. Misschien wel de meest genoemde kernwaarden binnen bedrijven. Én terecht. Integriteit begint bij ons met heldere communicatie. Wij doen geen valse beloftes, onze verwachtingen spreken we eerlijk uit en onze afspraken komen we altijd na. Dit zijn voor ons vanzelfsprekendheden. Wat je van ons nog meer mag verwachten? Een online strategie partner die meedenkt, transparant is en zorgvuldig omgaat met gegevens.

Positive

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous. Naast dat positiviteit heel veel leuker is dan negativiteit, brengt het ons ook heel veel verder. Ken jij de impact van het woordje ‘nog’ al? Lees hier het verschil: “Ik kan het niet” of “Ik kan het nog niet”. Bizar, hè? Een positieve mindset, uitstraling of benadering straalt vertrouwen en kracht uit; misschien wel het grootste geheime recept voor aantrekkingskracht. Hoe stel jij je op tegenover klanten, leveranciers en concullega’s?

Contact

Hartstikke leuk dat je deze blog hebt gelezen. Neem ook eens een kijkje bij een van de andere blogs. Wil je voortaan op de hoogte blijven van onze blogs over online marketing, web development, klantgerichtheid en ondernemerschap? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter.

Ontvang de OMH blog in je inbox

Waardevol en direct toepasbaar

Sharing is caring

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Waarom Online Marketing Held?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *