Onze belofte

Online Marketing Held is hét full-service online marketing bureau in Eindhoven voor de B2B sector. Wij houden ervan om samen online impact te maken. Middelmatig werk? Daar nemen wij geen genoegen mee. Als je ons erbij haalt gaan we all-in. Kenmerkend voor Online Marketing Held:

  • De beste willen zijn in wat we doen
  • Altijd leergierig en nieuwsgierig (andere noemen ons ook wel ‘obsessed’ met data en technologie)
  • Betrokken. Jouw groei staat centraal. Én wij gaan voor langetermijnsamenwerkingen.
Online Marketing Held
Eindhoven Online Marketing Held

Effectief je doelgroep bereiken, in het vizier houden en beïnvloeden; dat is de kracht van online marketing. Wij zijn ons ervan bewust dat dit voor veel bedrijven een hele opgave is. Want het online marketing landschap verandert in een razendsnel tempo, de mogelijkheden zijn eindeloos, én het kaf van het koren scheiden valt niet mee.

Ga je met ons in zee; dan beschik je over een online partner die strategisch met je meedenkt. Wij zorgen ervoor dat jouw prospect zich begrepen voelt in elke fase van zijn/haar klantreis. Wat levert dit je op? Meer online zichtbaarheid en bovenal meer leuke klanten.

Mocht je nog twijfelen? De methodiek waarmee wij werken heeft zich keer op keer bewezen bij het aanbrengen van meer online groei in de B2B sector. Wat betreft onszelf: wij zijn met trots door onder andere Google, Hubspot, NIMA en het Digital Marketing Institute gecertificeerd.

Keertje sparren? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Jean-Paul Klerks is de oprichter van Online Marketing Held. Hij is meestal te vinden in Nijmegen, Utrecht of Eindhoven.
 

Jean-Paul is verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling, hij wil heel veel en dat het liefst in zo een kort mogelijke tijd, hij is het type dat alles plant en overal een lijstje voor heeft, hij geeft zijn geld het liefst uit aan reizen of boeken en hij vindt zijn uitlaatklep in verre afstanden lopen.

Jean-Paul gelooft niet in toeval maar wel in uitzonderingen. Volgens hem is dit laatste een kwestie van logica en een keus die je maakt of je het wilt zijn of niet. Hij is dan ook fan van de uitspraken: “Be the chance” en “De aanhouder wint”.

Jean-Paul zijn visie met Online Marketing Held? Simpel. Het beste en leukste online marketing bureau van Nederland zijn binnen drie jaar. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk de onderstaande video.

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Jean-Paul

Online Marketing Held

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.