SEA: zoekmachine adverteren

Adverteren in de grootste zoekmachine ter wereld, dat maken wij mogelijk met Google Adwords. Adverteren in Google is een snelle manier om meer websitebezoekers te krijgen, meer omzet te genereren en meer naamsbekendheid te creëren. Wij zorgen voor een pakkende advertentiecampagne, met de juiste zoekwoorden en instellingen. 

Google Adwords

Google Adwords biedt verschillende advertentiemogelijkheden: Google Ads zorgt dat jouw advertentie in de zoekresultaten van Google verschijnt. Google Remarketing maakt het mogelijk (beeld)advertenties nog een keer onder de aandacht te brengen bij eerdere websitebezoekers. Met Google Display kun je beeldadvertenties tonen aan potentiële klanten (Je kunt hierbij denken aan Youtube dat onderdeel is van Google).

Focus op het doel

Online Marketing Held focust zich op jouw doel. Random adverteren leidt eerder tot kosten dan opbrengsten én dat willen wij uiteraard voorkomen. Wat wil jij met je advertentie bereiken? Samen kijken we waar jouw klanten zich bevinden, vervolgens schrijven wij een tekst gericht op jouw doelgroep en gericht op actie.

Minder kosten per klik (CPC)

Google Ads werkt op basis van pay per click (PPC). Voor een winstgevende campagne moeten de kosten per klik zo laag mogelijk blijven. Wij krijgen dit voor elkaar door advertenties relevant te maken voor jouw doelgroep, een goede call-to-action te creëren en de juiste zoekwoorden te gebruiken. 

Benieuwd naar wat zoekmachine adverteren (SEA) voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Direct naar

Waarom OMH?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Over Jean-Paul

Jean-Paul ondersteunt ondernemers met het verhogen van hun online vindbaarheid en conversie optimalisatie, zodat ze een grotere impact hebben in hun branche, waardoor ze met meer plezier en vrijheid kunnen ondernemen.

Daarnaast houdt Jean-Paul van verre afstanden lopen, reizen en filosoferen. Hij is verslaafd aan ontwikkeling en hij wordt vrolijk van lijstjes, schema’s en nieuwe uitdagingen. Lees meer over Jean-Paul..

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK 71840877

BTW NL228170722B01

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held