SEO: zoekmachine optimalisatie

Hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen zorgt voor meer websitebezoekers. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) komt je website hoger in de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Online Marketing Held is NIMA Digital Marketing Professional gecertificeerd en daarmee dé SEO specialist in Nijmegen.

Het algoritme van Google

Het algoritme waarin Google jouw website “ranked” bestaat uit meer dan 200 factoren. Online Marketing Held heeft de kennis en de tools in huis om deze factoren te optimaliseren, zodat jouw website hoger in de organische zoekresultaten van Google verschijnt. Je website optimaliseren voor een hogere plek in de organische resultaten van Google wordt ook wel SEO genoemd. SEO staat voor search engine optimization (Nederlands vertaald: zoekmachine optimalisatie)

Google kijkt naar drie aspecten voor het ranken van websites: inhoud (content), techniek en autoriteit. De inhoud van je website verbeteren we door dezelfde zoektermen te gebruiken als jouw doelgroep gebruikt. Betrouwbare websites waar vaak naar gelinkt wordt hebben meer autoriteit, én dat betekent voor Google een hogere positie in hun zoekresultaten. Techniek omvat veel aspecten, het focust zich vooral op hoe jouw website met Google communiceert: hoe leest Google de afbeeldingen, welke pagina’s kan je beter niet door Google laten indexeren etc. Daarnaast is de laadtijd van je website een belangrijk technisch aspect. Wil jij meer weten over SEO? Lees de blog SEO: zoekmachine optimalisatie.

Jouw website hoger in Google

SEO pakket

Pakket uitbreiden is mogelijk tegen een meerprijs van €50,- per uur
250
Per maand, exclusief BTW
  • 4 uur per maand een SEO specialist
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Content creatie (herschrijven bestaande content)
  • Interne linkstructuur opzetten
  • Backlinks verkrijgen
  • Google Search Console optimalisatie
  • Pagina laadtijd verbeteren
  • Eigen Google analytics dashboard
  • Alles wordt meetbaar en inzichtelijk gemaakt
  • Periodiek SEO overleg

Met het SEO pakket van Online Marketing Held ga je gegarandeerd hoger in Google komen. Vooraf brengen we de doelen in kaart en we onderzoeken onder welke zoekwoorden jouw website gevonden moet gaan worden. Wij brengen hier eenmalig €250,- startkosten voor in rekening. Zoekmachine optimalisatie is een langetermijnproces. Het SEO pakket van Online Marketing Held mag daarom afgenomen worden met een minimumtermijn van vier maanden. Na deze vier maanden is het SEO pakket maandelijks opzegbaar. Het is uiteraard mogelijk het SEO pakket uit te breiden tegen een meerprijs van € 50 ,- per uur.

Benieuwd naar wat zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Direct naar

Waarom OMH?

Gratis SEO check?

Over Jean-Paul

Jean-Paul ondersteunt ondernemers met het verhogen van hun online vindbaarheid en conversie optimalisatie, zodat ze een grotere impact hebben in hun branche, waardoor ze met meer plezier en vrijheid kunnen ondernemen.

Daarnaast houdt Jean-Paul van verre afstanden lopen, reizen en filosoferen. Hij is verslaafd aan ontwikkeling en hij wordt vrolijk van lijstjes, schema’s en nieuwe uitdagingen. Lees meer over Jean-Paul..

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK 71840877

BTW NL228170722B01

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held