Social media advertising

Social media advertising is een uitstekende manier om meer naamsbekendheid en verkopen mee te creëren. Een goede positionering kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf wordt gezien als de ‘expert’ in de sector waarin jouw bedrijf zich bevindt. Online Marketing Held is specialist in LinkedIn en Facebook advertising. Met deze platformen kan jouw doelgroep heel gericht kan worden aangesproken.

Wij snappen je..

Veel bedrijven worstelen met het creëren van een goede social media strategie. Ze willen er wel wat mee doen maar een duidelijk doel en plan ontbreekt. Én als dit eenmaal aanwezig is dan ontbreekt de kennis om ook daadwerkelijk winstgevende advertenties te creëren, of het commitment valt weg na 3 weken. Herkenbaar? Geen zorgen. Wij zijn er om hier verandering in te brengen.

Social media marketing uitbesteden aan Online Marketing Held

Voor het creëren van een goede social media strategie beginnen we met het in kaart brengen van de persona’s (klantprofielen) en met het maken van een content planning. Op deze manier kunnen we heel gerichte content (blogs, video’s, leadmagnets etc.) gaan creëren, specifiek voor jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat de gepubliceerde content ook gelezen wordt.

Maar uiteraard wil je meer dan dat. Je wilt dat je bezoekers de interactie met je bedrijf aangaan. Én nog liever dat ze klant worden. Wij hebben ruimschootse ervaring met social media advertising voor de B2B sector. Wij weten hoe we effectieve campagnes moeten bouwen zodat jouw bedrijf resultaten gaat halen. Uiteraard lukt ons dit niet zomaar, we krijgen hulp van de beste tools en softwareprogramma’s. Meten, meten, meten.. zo maken we het ook inzichtelijk voor jou.

Zo pakken we jouw social media strategie aan

  • Wij vertalen jouw doelstellingen naar een werkende social media strategie. Hierbij brengen we in kaart welke kanalen het beste bij jouw doelgroep aansluiten.
  • In samenwerking met jou creëren we content.
  • Daarnaast maken we pakkende leadmagnets (e-books, whitepapers, infographics etc.) én super converterende landingspagina’s.
  • Wij monitoren jouw social media campagne constant en brengen waar nodig aanpassingen aan.
  • Afhankelijk van je doel zorgen we voor meer naamsbekendheid, meer online leads en/of een betere positionering.

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Direct naar

Waarom OMH?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Online Marketing Bureau

KvK 71840877

BTW NL002381002B04

© Jean-Paul Klerks Producties

KvK:   71840877

BTW: NL228170722B01

Website made by Online Marketing Held

Cookie-instellingen

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Smiley

Welkom terug! Als we je ergens mee kunnen helpen.. Wij staan voor je klaar.

Meld je aan voor kennis, nieuws en tips #B2B marketing

Spam? No worries. Daar houden wij ook niet van.